Verhalen zonder woorden (#6 #mooisteBLAUW)

#mooisteblauw

In een dorp ergens langs de Mures rivier zag ik ooit een klein huisje: oud en eenvoudig. De mensen die daar woonden hadden het duidelijk niet breed, dat was meteen duidelijk. Op de buitenmuur waren maïskolven opgehangen om te drogen; de zon was sterk en de maïskolven leken van goud. Ik kan me nog vaag een kleine veranda en een of twee oude ramen herinneren. En twee kandelaren van metaal die op de muur waren opgehangen als versiering. Allemaal vage beelden, net dromen. Maar een ding weet ik nog heel goed: de kleur van de buitenmuur van dit huis. De mooiste kleur blauw die er is. Daar ben ik sindsdien nog naar op zoek.

DSCF1497
Foto Nca.Ncu
#mooisteblauw
#mooisteblauw

colours
DSCF5455
DSCF1853

4 Responses to “Verhalen zonder woorden (#6 #mooisteBLAUW)”

  1. exoligu

    A Dutch blog about Romania? Waw! This is surprising , nevertheless. It is the first time for me when I come across such a blog. Congratulations!

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS