De goude oude tijden

Nca.Ncu

Die goude oude tijden, herinnert u ze nog? Wel naar school, maar geen naschoolse opvang; je ouders aan het werk in fabrieken in grote grijze steden en geen speeltuinen met verantwoorde speeltoestellen. Maar het paradijs was binnen handbereik: voor het flatgebouw, op straat, samen met andere kinderen, urenlang zelfbedachte spelletjes spelen. Dit zijn herinneringen die ik vaak – van leeftijdgenoten – hoor.

De generatie met ‘de sleutels om de nek’ (ofwel ‘generația cu cheia la gât’): zelfredzaam en best creatief.

Nca.Ncu

Briljante geesten van Superomething.ro hebben een verzameling van 55 spelletjes uit dat tijdperk bij elkaar gebracht: În Faţa Blocului (Voor Het Flatgebouw) is een doos met 55 instructiekaarten, in een werkelijk prachtige vormgeving voor oud en jong, voor nostalgische mensen en hun kinderen. Mist u iets? Dan kunt u de lijst op de site van de makers toevoegen met vergeten spelletjes. Een zo compleet mogelijke beschrijving en wat humor zijn vereist :)

nca.ncu
DSCF9206
DSCF9207
nca.ncu

Meer info:

http://www.infatablocului.ro/cartea.php

Facebook / Youtube

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS