Scaunul Domnului

©NcaNcu/ Ioana Biris

Als je vanaf Reghin richting Toplita rijdt, zie je in de verte de Karpaten. Eigenlijk het Călimani gebergte. Wat wel opvalt is een opvallende vorm die de bergen aannemen. Het lijkt op een enorm trapezium. En wij zien het jaar in, jaar uit. Desgevraagd horen we dat deze plek een naam heeft: ‘De stoel van God’. 2016 vonden we een mooi jaar om naar boven te wandelen. Kinderen, vrienden en honden mee. Het werd een onvergetelijke dag en het begin van het plezier van het wandelen in de bergen van Roemenië ontdekken .

©NcaNcu/ Ioana Biris
©NcaNcu/ Ioana Biris
©NcaNcu/ Ioana Biris
©NcaNcu/ Ioana Biris
©NcaNcu/ Ioana Biris
©NcaNcu/ Ioana Biris
©NcaNcu/ Ioana Biris
©NcaNcu/ Ioana Biris
©NcaNcu/ Ioana Biris
©NcaNcu/ Ioana Biris

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS