Contact

DSCF1853Heb je vragen of ideeën, ben je benieuwd, kom je iets moois tegen, neem dan gerust contact met ons op:

info@roemeniemaardananders.nl

Jullie vinden ons ook op Facebook en Twitter. Of hier ……

9 Responses to “Contact”

 1. Marianne Houben

  Die site/blog van jou wordt steeds interessanter! Ik ben jaloers!!!!!
  Heb je deze via wordpress gemaakt of iets anders? We willen met Walkingtheglobe ook weer iets doen met de site, misschien is het veel handiger om een site te maken.
  Kortom: ik moet je maar weer eens spreken.
  Maar ik vind het echt heel goed en mooi wat je doet!!!!
  liefs, Marianne

  Reply
 2. Simona

  Hallo,

  Leuke initiatief, ik ook ga voor een genuanceerd beeld.

  Ik ga een opleiding juridisch tolken volgen en om in de praktijk te kunnen oefenen ben ik op zoek naar organisaties in Nederland die tolkdiensten op vrijwillige basis kunnen gebruiken. Ik vroeg me af of u informatie daarin kunt verschaffen. Bij voorbaat dank!

  Met vriendelijke groet,

  Simona

  Reply
  • moderator

   Dank Simona, en excuses voor de late reactie.
   Ik zag toevallig een vraag voor tolk-verkzaamheden een paar weken geleden. Het was voor een festival in Den Bosch. Verder weet ik niet zo goed hoe ik zou kunnen helpen. Misschien moet je je inschrijven bij vertaalbureaus? Of heb jij het al gedaan? En er is natuurlijk een zeer active Kamer van Koophandel: http://www.kvk.ro/index-nl.html. groet en succes.

   Reply
 3. Herman den Dulk

  Ik zal jullie site linken aan Paspoort Roemenië. Ik herken veel van jullie ervaringen. Onzer insteek is om Roemenië positief aan te bieden aan toeristen.

  Reply
 4. Codrin

  Beste mensen,

  wat leuk dat u de activiteiten van Tasuleasa Social onder de aandacht brengt op uw Facebook page. Ik ben vrijwilliger voor Tasu (met blaren op mijn handen van de bebossing van afgelopen week!) en ga ze helpen bij professionalisatie en internationalisatie. Ik zou dan ook graag meer in contact komen met de Nederlandse community die banden heeft met Roemenië en de diaspora. Zou ik daar eens met u van gedachten kunnen wisselen?

  Vriendelijke groet,

  Codrin Kruijne
  http://nl.linkedin.com/in/codrinkruijne/

  Reply
  • moderator

   Dag Codrin, ik ben Ioana en ik heb je net een verzoek via LinkedIn gestuurd. Zullen we linken? We kunnen daarna afspreken. En over Tasu praten :) Hartelijke groeten.

   Reply
  • Carmen Todita

   Hallo Codrin,

   We zijn nu de tweede jaar bezig in Transsylvanië (Tranisu), met Nederlandse en Roemeense studenten, die in kader van internationalisering via ons bedrijf, hun stage in internship in Transsylvanië doorbrengen.
   Wij zijn open voor ander mens ervaringen die wij graag willen horen. Ik vind het heel leuk dat jullie zo een actie hadden gestart.
   Veel succes en misschien tot horens.

   Carmen Todita en Eelke Wiersma

   Reply
 5. Carmen Todita

  Als we toch over wijn hebben…kijk een ook op http://www.cramacunoroc.nl
  Een nieuwe deel van ons bedrijf CAREEL art & green
  Wij zijn actief in Nederland en Roemenië met onze activiteiten en willen we graag bekend maken dat Roemenië meer heeft te aanbieden dat de meeste mensen denken.

  Met vriendelijke groet en NOROC!

  Carmen Todita

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS